Select Page

Catering Heinenoord

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Heinenoord de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Heinenoord haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Heinenoord van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Heinenoord kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Heinenoord verzorgt HiP Catering Heinenoord ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Heinenoord is uw partner!

Catering Heinenoord

Buffet Heinenoord

Bent u op zoek naar een buffet in Heinenoord? HiP Catering Heinenoord verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Delft. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Heinenoord. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Heinenoord

BBQ Heinenoord

Bent u op zoek naar een BBQ in Heinenoord? HiP Catering Heinenoord verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Heinenoord, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Heinenoord staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Heinenoord

Borrel Heinenoord

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Heinenoord, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Heinenoord, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Heinenoord

Lunch Heinenoord

Wilt u een lunch bestellen in Heinenoord? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Heinenoord.
Of het nou een luxe lunch in Heinenoord betreft of een gewone lunch in Heinenoord, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Heinenoord tot een walking lunch in Heinenoord, wij zijn uw partner!

Stretchtent Heinenoord

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Heinenoord huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Heinenoord aan het juiste adres.

Catering Heinenoord
Catering Heinenoord

Over Heinenoord

Heinenoord is een dorp in de gemeente Hoeksche Waard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 1984 was Heinenoord een zelfstandige gemeente, vervolgens was het tot 1 januari 2019 onderdeel van de gemeente Binnenmaas.