Select Page

Catering Rijsoord

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rijsoord de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rijsoord haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rijsoord van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rijsoord kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Rijsoord verzorgt HiP Catering Rijsoord ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rijsoord is uw partner!

Catering Rijsoord

Buffet Rijsoord

Bent u op zoek naar een buffet in Rijsoord? HiP Catering Rijsoord verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rijsoord. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rijsoord. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rijsoord

BBQ Rijsoord

Bent u op zoek naar een BBQ in Rijsoord? HiP Catering Rijsoord verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rijsoord, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rijsoord staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rijsoord

Borrel Rijsoord

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rijsoord, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rijsoord, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rijsoord

Lunch Rijsoord

Wilt u een lunch bestellen in Rijsoord? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rijsoord.
Of het nou een luxe lunch in Rijsoord betreft of een gewone lunch in Rijsoord, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rijsoord tot een walking lunch in Rijsoord, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rijsoord

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rijsoord huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rijsoord aan het juiste adres.

Catering Rijsoord
Catering Rijsoord

Over Rijsoord

Rijsoord (uitspraak: Rezóórt) is een voormalig dorp in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, dat sinds 1 september 1855 als wijk deel uitmaakt van de gemeente Ridderkerk. Het ligt grofweg rondom de Waal.

De bijnaam van Rijsoord en de Rijsoordenaars is ‘Kraaiennest’ en ‘kraaien’. Dit is ook de naam van de carnavalsvereniging. De vereniging heeft met carnaval het hoofdkwartier bij de voetbalvereniging VV Rijsoord, die voor de gelegenheid omgedoopt wordt naar het ‘Kraaiennest’.

Rijsoord is begrensd door :

  • de Lange Weg in het zuiden (Heerjansdam)
  • de Rijksstraatweg en Randweg in het zuidwesten (Barendrecht)
  • het Zevenbergse dijkje in het noordwesten (Rotterdam IJsselmonde)
  • de A16 in het noordoosten (Ridderkerk) en het oosten (Hendrik-Ido-Ambacht)

Tussen 1 januari 1846 en 1 september 1855 was Rijsoord samen met Strevelshoek deel van de gemeente Rijsoort en Strevelshoek. Daarvoor was het een zelfstandige gemeente.