Select Page

Catering Gelderswoude

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Gelderswoude de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Gelderswoude haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Gelderswoude van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Gelderswoude kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Gelderswoude verzorgt HiP Catering Gelderswoude ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Gelderswoude is uw partner!

Catering Gelderswoude

Buffet Gelderswoude

Bent u op zoek naar een buffet in Gelderswoude? HiP Catering Gelderswoude verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Gelderswoude. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Gelderswoude. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Gelderswoude

BBQ Gelderswoude

Bent u op zoek naar een BBQ in Gelderswoude? HiP Catering Gelderswoude verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Gelderswoude, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Gelderswoude staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Gelderswoude

Borrel Gelderswoude

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Gelderswoude, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Gelderswoude, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Gelderswoude

Lunch Gelderswoude

Wilt u een lunch bestellen in Gelderswoude? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Gelderswoude.
Of het nou een luxe lunch in Gelderswoude betreft of een gewone lunch in Gelderswoude, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Gelderswoude tot een walking lunch in Gelderswoude, wij zijn uw partner!

Stretchtent Gelderswoude

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Gelderswoude huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Gelderswoude aan het juiste adres.

Catering Gelderswoude
Catering Gelderswoude

Over Gelderswoude

Gelderswoude is een voormalige buurtschap, maar sinds 1 juni 2009 een dorp in de gemeente Zoeterwoude, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het bestaat eigenlijk uit één weg, waarlangs de huizen en boerderijen zijn gebouwd, twee fietspaden, het Gelderswoudse Kerkpad en het Molenslootpad. Er zijn ongeveer vijfentwintig huizen, waarvan een aantal boerderij is. Het dorp heeft ongeveer 75 inwoners.

Gelderswoude ligt hemelsbreed slechts een kilometer van de bebouwing van Zoetermeer. Gelderswoude ligt ook dicht bij Benthuizen, en ligt aan de weg die Benthuizen met Zoeterwoude-Rijndijk verbindt.

Gelderswoude geniet internationale bekendheid vanwege de sterke prestaties op de Europese en wereldkampioenschappen touwtrekken. Touwtrekvereniging Gelderswoude behaalde sinds 2013 meerdere podiumplaatsen.