Select Page

Catering Hazerswoude-dorp

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hazerswoude-dorp de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hazerswoude-dorp haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hazerswoude-dorp van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hazerswoude-dorp kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hazerswoude-dorp verzorgt HiP Catering Hazerswoude-dorp ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hazerswoude-dorp is uw partner!

Catering Hazerswoude-dorp

Buffet Hazerswoude-dorp

Bent u op zoek naar een buffet in Hazerswoude-dorp? HiP Catering Hazerswoude-dorp verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hazerswoude-dorp. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hazerswoude-dorp. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hazerswoude-dorp

BBQ Hazerswoude-dorp

Bent u op zoek naar een BBQ in Hazerswoude-dorp? HiP Catering Hazerswoude-dorp verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hazerswoude-dorp, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hazerswoude-dorp staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hazerswoude-dorp

Borrel Hazerswoude-dorp

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hazerswoude-dorp, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hazerswoude-dorp, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hazerswoude-dorp

Lunch Hazerswoude-dorp

Wilt u een lunch bestellen in Hazerswoude-dorp? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hazerswoude-dorp.
Of het nou een luxe lunch in Hazerswoude-dorp betreft of een gewone lunch in Hazerswoude-dorp, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hazerswoude-dorp tot een walking lunch in Hazerswoude-dorp, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hazerswoude-dorp

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hazerswoude-dorp huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hazerswoude-dorp aan het juiste adres.

Catering Hazerswoude-dorp
Catering Hazerswoude-dorp

Over Hazerswoude-dorp

Hazerswoude is een voormalige gemeente in Zuid-Holland die bestond uit de kernen Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk en ook de buurtschappen Groenendijk en Bent omvatte.

Op 1 januari 1991 fuseerde deze gemeente met Benthuizen en Koudekerk aan den Rijn tot de nieuwe gemeente Rijneveld, waarvan de naam twee jaar later werd gewijzigd in Rijnwoude. Tot 1 januari 2014 was Rijnwoude een zelfstandige gemeente, sindsdien behoort het tot de fusiegemeente Alphen aan den Rijn.