Select Page

Catering Stolwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Stolwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Stolwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Stolwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Stolwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Stolwijk verzorgt HiP Catering Stolwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Stolwijk is uw partner!

Catering Stolwijk

Buffet Stolwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Stolwijk? HiP Catering Stolwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Stolwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Stolwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Stolwijk

BBQ Stolwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Stolwijk? HiP Catering Stolwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Stolwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Stolwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Stolwijk

Borrel Stolwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Stolwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Stolwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Stolwijk

Lunch Stolwijk

Wilt u een lunch bestellen in Stolwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Stolwijk.
Of het nou een luxe lunch in Stolwijk betreft of een gewone lunch in Stolwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Stolwijk tot een walking lunch in Stolwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Stolwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Stolwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Stolwijk aan het juiste adres.

Catering Stolwijk
Catering Stolwijk

Over Stolwijk

Stolwijk is een dorp in en de hoofdplaats van de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Tot 1 januari 1985 was Stolwijk een zelfstandige gemeente. Van 1 januari 1985 tot 1 januari 2015 maakte Stolwijk met de buurplaatsen Vlist en Haastrecht deel uit van de gemeente Vlist. Sinds 1 januari 2015 maakt Stolwijk deel uit van de gemeente Krimpenerwaard. In Stolwijk is het gemeentekantoor (Klant Contact Centrum) van deze gemeente gevestigd.

In 2021 telde Stolwijk 5.300 inwoners, waarvan 2.605 (49%) mannen en 2.635 (51%) vrouwen.