Select Page

Catering Berkenwoude

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Berkenwoude de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Berkenwoude haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Berkenwoude van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Berkenwoude kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Berkenwoude verzorgt HiP Catering Berkenwoude ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Berkenwoude is uw partner!

Catering Berkenwoude

Buffet Berkenwoude

Bent u op zoek naar een buffet in Berkenwoude? HiP Catering Berkenwoude verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Berkenwoude. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Berkenwoude. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Berkenwoude

BBQ Berkenwoude

Bent u op zoek naar een BBQ in Berkenwoude? HiP Catering Berkenwoude verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Berkenwoude, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Berkenwoude staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Berkenwoude

Borrel Berkenwoude

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Berkenwoude, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Berkenwoude, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Berkenwoude

Lunch Berkenwoude

Wilt u een lunch bestellen in Berkenwoude? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Berkenwoude.
Of het nou een luxe lunch in Berkenwoude betreft of een gewone lunch in Berkenwoude, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Berkenwoude tot een walking lunch in Berkenwoude, wij zijn uw partner!

Stretchtent Berkenwoude

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Berkenwoude huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Berkenwoude aan het juiste adres.

Catering Berkenwoude
Catering Berkenwoude

Over Berkenwoude

Berkenwoude (dialect: Perkouw) is een boerendorp en een voormalige gemeente in de gemeente Krimpenerwaard, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft 1.740 inwoners (2021).

Het dorp ligt tussen de uitgestrekte weilanden en heeft een eeuwenlange historie op het gebied van veeteelt. Al sinds de 12e eeuw bewerken boeren de landerijen rond het dorp.