Select Page

Catering Streefkerk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Streefkerk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Streefkerk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Streefkerk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Streefkerk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Streefkerk verzorgt HiP Catering Streefkerk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Streefkerk is uw partner!

Catering Streefkerk

Buffet Streefkerk

Bent u op zoek naar een buffet in Streefkerk? HiP Catering Streefkerk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Streefkerk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Streefkerk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Streefkerk

BBQ Streefkerk

Bent u op zoek naar een BBQ in Streefkerk? HiP Catering Streefkerk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Streefkerk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Streefkerk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Streefkerk

Borrel Streefkerk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Streefkerk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Streefkerk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Streefkerk

Lunch Streefkerk

Wilt u een lunch bestellen in Streefkerk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Streefkerk.
Of het nou een luxe lunch in Streefkerk betreft of een gewone lunch in Streefkerk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Streefkerk tot een walking lunch in Streefkerk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Streefkerk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Streefkerk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Streefkerk aan het juiste adres.

Catering Streefkerk
Catering Streefkerk

Over Streefkerk

Streefkerk is een Nederlands dorp en voormalige gemeente in het noordwesten van de Alblasserwaard in de gemeente Molenlanden in de provincie Zuid-Holland, grenzend aan de rivier de Lek. Het dorp kent één jachthaven.

De inwoners van het dorp zijn veelal bevindelijk gereformeerd, wat onder meer tot uiting komt in het houden van een strenge zondagsrust.

Het was ook hier dat de laatste polio-uitbraak in Nederland plaatsvond.

Streefkerk grenst aan de plaatsen Nieuw-Lekkerland en Groot-Ammers.