Select Page

Catering Ouderkerk aan den IJssel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ouderkerk aan den IJssel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ouderkerk aan den IJssel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ouderkerk aan den IJssel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ouderkerk aan den IJssel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Ouderkerk aan den IJssel verzorgt HiP Catering Ouderkerk aan den IJssel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ouderkerk aan den IJssel is uw partner!

Catering Ouderkerk aan den IJssel

Buffet Ouderkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een buffet in Ouderkerk aan den IJssel? HiP Catering Ouderkerk aan den IJssel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ouderkerk aan den IJssel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ouderkerk aan den IJssel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ouderkerk aan den IJssel

BBQ Ouderkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een BBQ in Ouderkerk aan den IJssel? HiP Catering Ouderkerk aan den IJssel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ouderkerk aan den IJssel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ouderkerk aan den IJssel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ouderkerk aan den IJssel

Borrel Ouderkerk aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ouderkerk aan den IJssel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ouderkerk aan den IJssel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ouderkerk aan den IJssel

Lunch Ouderkerk aan den IJssel

Wilt u een lunch bestellen in Ouderkerk aan den IJssel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ouderkerk aan den IJssel.
Of het nou een luxe lunch in Ouderkerk aan den IJssel betreft of een gewone lunch in Ouderkerk aan den IJssel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ouderkerk aan den IJssel tot een walking lunch in Ouderkerk aan den IJssel, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ouderkerk aan den IJssel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ouderkerk aan den IJssel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ouderkerk aan den IJssel aan het juiste adres.

Catering Ouderkerk aan den IJssel
Catering Ouderkerk aan den IJssel

Over Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard aan de Hollandse IJssel in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het heeft ruim 5.770 inwoners (inclusief de Lageweg).

Ouderkerk was een heerlijkheid en sinds het einde van het Ancien régime een gemeente. Van 1812 tot 1817 behoorden ook de gemeenten Stormpolder en Krimpen aan den IJssel tot deze gemeente, maar in 1817 werden die weer afgesplitst tot zelfstandige gemeenten. De rechten verbonden aan de heerlijkheid, lange tijd bezit van het geslacht van Nassau la Lecq, werden onder andere uitgeoefend vanuit het pand aan de Dorpsstraat 17 (Ouderkerk aan den IJssel). De gemeente ging op 1 januari 1985 (na een gemeentelijke herindeling) samen met Gouderak op in de gemeente Ouderkerk. Ouderkerk aan den IJssel is de grootste van deze plaatsen. Ook het gemeentehuis van de gemeente Ouderkerk was in Ouderkerk aan den IJssel gevestigd.

Tot en met 31 december 2014 was Ouderkerk aan den IJssel onderdeel van de gemeente Ouderkerk. Op 1 januari 2015 ging de plaats samen met de gemeente op in de fusiegemeente Krimpenerwaard.