Select Page

Catering Gouderak

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Gouderak de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Gouderak haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Gouderak van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Gouderak kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Gouderak verzorgt HiP Catering Gouderak ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Gouderak is uw partner!

Catering Gouderak

Buffet Gouderak

Bent u op zoek naar een buffet in Gouderak? HiP Catering Gouderak verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Gouderak. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Gouderak. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Gouderak

BBQ Gouderak

Bent u op zoek naar een BBQ in Gouderak? HiP Catering Gouderak verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Gouderak, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Gouderak staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Gouderak

Borrel Gouderak

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Gouderak, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Gouderak, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Gouderak

Lunch Gouderak

Wilt u een lunch bestellen in Gouderak? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Gouderak.
Of het nou een luxe lunch in Gouderak betreft of een gewone lunch in Gouderak, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Gouderak tot een walking lunch in Gouderak, wij zijn uw partner!

Stretchtent Gouderak

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Gouderak huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Gouderak aan het juiste adres.

Catering Gouderak
Catering Gouderak

Over Gouderak

Gouderak is een dorpje met circa 2.595 inwoners (per 1 januari 2021) dat valt onder de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorpje, gelegen aan de Hollandse IJssel, grenst aan Gouda, Moordrecht, Achterbroek en Lageweg.

In Nederlands kring’ van dorpen wordt menig’ een geroemd, en onder alle deezen wordt Gouderak genoemd.

Tussen Gouderak en Moordrecht wordt een veerverbinding onderhouden over de Hollandse IJssel.

Gouderak biedt veel mogelijkheden tot recreatie. Een van de belangrijkste attracties is de Vogelplas, een natuurgebied waar talloze water- en weidevogels van zeer dichtbij te bestuderen zijn. Daarnaast telt Gouderak enkele beschermde natuurreservaten, de zogenaamde boezems met een unieke flora. Hier bloeien nog als een van de zeer weinige plaatsen in Nederland verschillende soorten wilde orchideeën. Een van deze boezems is de Stolwijkse Boezem.