Select Page

Catering Moordrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Moordrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Moordrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Moordrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Moordrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Moordrecht verzorgt HiP Catering Moordrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Moordrecht is uw partner!

Catering Moordrecht

Buffet Moordrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Moordrecht? HiP Catering Moordrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Moordrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Moordrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Moordrecht

BBQ Moordrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Moordrecht? HiP Catering Moordrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Moordrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Moordrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Moordrecht

Borrel Moordrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Moordrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Moordrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Moordrecht

Lunch Moordrecht

Wilt u een lunch bestellen in Moordrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Moordrecht.
Of het nou een luxe lunch in Moordrecht betreft of een gewone lunch in Moordrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Moordrecht tot een walking lunch in Moordrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Moordrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Moordrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Moordrecht aan het juiste adres.

Catering Moordrecht
Catering Moordrecht

Over Moordrecht

Moordrecht is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland bij de Zuidplaspolder.

Moordrecht ligt aan de Hollandse IJssel, met aan de overkant Gouderak. Tussen beide plaatsen wordt een veerverbinding onderhouden. Moordrecht wordt doormidden gesneden door de Middelweg. Ook de spoorlijn Utrecht – Rotterdam loopt door de plaats, maar Moordrecht heeft geen station meer aan deze lijn. Tot 1935 bestond stopplaats Moordrecht. In september 2006 heeft in een volksraadpleging over mogelijke herindelingskandidaten 93% van de Moordrechtenaren gekozen voor samenvoeging met buurgemeenten Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle. Slechts 7% koos voor de andere buurgemeente Gouda. De gemeenteraad heeft deze voorkeur overgenomen en besloten fusiebesprekingen met Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle te beginnen. De regering heeft eind 2008 een wetsontwerp ingediend om de drie gemeenten samen te voegen. Op 1 januari 2010 is de nieuwe gemeente Zuidplas tot stand gekomen. De gemeente telde 8.840 inwoners