Select Page

Catering Bleskensgraaf

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Bleskensgraaf de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Bleskensgraaf haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bleskensgraaf van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Bleskensgraaf kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Bleskensgraaf verzorgt HiP Catering Bleskensgraaf ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Bleskensgraaf is uw partner!

Catering Bleskensgraaf

Buffet Bleskensgraaf

Bent u op zoek naar een buffet in Bleskensgraaf? HiP Catering Bleskensgraaf verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Bleskensgraaf. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Bleskensgraaf. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Bleskensgraaf

BBQ Bleskensgraaf

Bent u op zoek naar een BBQ in Bleskensgraaf? HiP Catering Bleskensgraaf verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Bleskensgraaf, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Bleskensgraaf staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Bleskensgraaf

Borrel Bleskensgraaf

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Bleskensgraaf, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Bleskensgraaf, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Bleskensgraaf

Lunch Bleskensgraaf

Wilt u een lunch bestellen in Bleskensgraaf? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Bleskensgraaf.
Of het nou een luxe lunch in Bleskensgraaf betreft of een gewone lunch in Bleskensgraaf, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Bleskensgraaf tot een walking lunch in Bleskensgraaf, wij zijn uw partner!

Stretchtent Bleskensgraaf

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Bleskensgraaf huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Bleskensgraaf aan het juiste adres.

Catering Bleskensgraaf
Catering Bleskensgraaf

Over Bleskensgraaf

Bleskensgraaf is een plaats in de gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Van 1986 tot 2013 was het onderdeel van de voormalige gemeente Graafstroom. Het dorp heeft een oppervlakte van 1272 hectare en ligt in het centrum van de Alblasserwaard. Op 1 januari 2021 telde Bleskensgraaf 2.895 inwoners en in 2012 telde de plaats 956 woningen.