Select Page

Catering Molenaarsgraaf

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Molenaarsgraaf de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Molenaarsgraaf haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Molenaarsgraaf van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Molenaarsgraaf kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Molenaarsgraaf verzorgt HiP Catering Molenaarsgraaf ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Molenaarsgraaf is uw partner!

Catering Molenaarsgraaf

Buffet Molenaarsgraaf

Bent u op zoek naar een buffet in Molenaarsgraaf? HiP Catering Molenaarsgraaf verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Molenaarsgraaf. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Molenaarsgraaf. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Molenaarsgraaf

BBQ Molenaarsgraaf

Bent u op zoek naar een BBQ in Molenaarsgraaf? HiP Catering Molenaarsgraaf verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Molenaarsgraaf, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Molenaarsgraaf staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Molenaarsgraaf

Borrel Molenaarsgraaf

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Molenaarsgraaf, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Molenaarsgraaf, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Molenaarsgraaf

Lunch Molenaarsgraaf

Wilt u een lunch bestellen in Molenaarsgraaf? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Molenaarsgraaf.
Of het nou een luxe lunch in Molenaarsgraaf betreft of een gewone lunch in Molenaarsgraaf, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Molenaarsgraaf tot een walking lunch in Molenaarsgraaf, wij zijn uw partner!

Stretchtent Molenaarsgraaf​

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Molenaarsgraaf huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Molenaarsgraaf aan het juiste adres.

Catering Molenaarsgraaf
Catering Molenaarsgraaf

Over Molenaarsgraaf

Molenaarsgraaf is een lintdorp en voormalige gemeente in de Alblasserwaard, gelegen in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft een oppervlakte van 788 hectare. Op 1 januari 2021 telde Molenaarsgraaf 1.205 inwoners en op 1 juli 2012 telde het dorp 396 woningen.

Het dorp ligt op de zuidoever van de Graafstroom, tegenover het dorp Brandwijk. Het dorp grenst aan Brandwijk, Bleskensgraaf, Ottoland en Wijngaarden.