Select Page

Catering Brandwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Brandwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Brandwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Brandwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Brandwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Brandwijk verzorgt HiP Catering Brandwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Brandwijk is uw partner!

Catering Brandwijk

Buffet Brandwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Brandwijk? HiP Catering Brandwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Brandwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Brandwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Brandwijk

BBQ Brandwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Brandwijk? HiP Catering Brandwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Brandwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Brandwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Brandwijk

Borrel Brandwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Brandwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Brandwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Brandwijk

Lunch Brandwijk

Wilt u een lunch bestellen in Brandwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Brandwijk.
Of het nou een luxe lunch in Brandwijk betreft of een gewone lunch in Brandwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Brandwijk tot een walking lunch in Brandwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Brandwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Brandwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Brandwijk aan het juiste adres.

Catering Brandwijk
Catering Brandwijk

Over Brandwijk

Brandwijk, of Braank in het plaatselijk dialect, is een dorp in de Alblasserwaardse gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp ligt ten noorden van de Graafstroom en heeft een oppervlakte van 1231 hectare. Op 1 januari 2021 telde Brandwijk 1.350 inwoners en in 2012 telde de plaats 472 woningen.