Select Page

Catering Gijbeland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Gijbeland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Gijbeland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Gijbeland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Gijbeland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Gijbeland verzorgt HiP Catering Gijbeland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Gijbeland is uw partner!

Catering Gijbeland

Buffet Gijbeland

Bent u op zoek naar een buffet in Gijbeland? HiP Catering Gijbeland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Gijbeland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Gijbeland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Gijbeland

BBQ Gijbeland

Bent u op zoek naar een BBQ in Gijbeland? HiP Catering Gijbeland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Gijbeland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Gijbeland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Gijbeland

Borrel Gijbeland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Gijbeland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Gijbeland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Gijbeland

Lunch Gijbeland

Wilt u een lunch bestellen in Gijbeland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Gijbeland.
Of het nou een luxe lunch in Gijbeland betreft of een gewone lunch in Gijbeland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Gijbeland tot een walking lunch in Gijbeland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Gijbeland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Gijbeland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Gijbeland aan het juiste adres.

Catering Gijbeland
Catering Gijbeland

Over Gijbeland

Gijbeland is een buurtschap in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De buurtschap heeft 1.035 inwoners (2017) en maakt deel uit van het dorp Brandwijk.

De buurtschap is gelegen op de noordoever van de Graafstroom, tegenover het dorp Molenaarsgraaf.