Select Page

Catering Wijngaarden

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Wijngaarden de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Wijngaarden haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Wijngaarden van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Wijngaarden kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Wijngaarden verzorgt HiP Catering Wijngaarden ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Wijngaarden is uw partner!

Catering Wijngaarden

Buffet Wijngaarden

Bent u op zoek naar een buffet in Wijngaarden? HiP Catering Wijngaarden verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Wijngaarden. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Wijngaarden. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Wijngaarden

BBQ Wijngaarden

Bent u op zoek naar een BBQ in Wijngaarden? HiP Catering Wijngaarden verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Wijngaarden, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Wijngaarden staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Wijngaarden

Borrel Wijngaarden

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Wijngaarden, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Wijngaarden, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Wijngaarden

Lunch Wijngaarden

Wilt u een lunch bestellen in Wijngaarden? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Wijngaarden.
Of het nou een luxe lunch in Wijngaarden betreft of een gewone lunch in Wijngaarden, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Wijngaarden tot een walking lunch in Wijngaarden, wij zijn uw partner!

Stretchtent Wijngaarden

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Wijngaarden huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Wijngaarden aan het juiste adres.

Catering Wijngaarden
Catering Wijngaarden

Over Wijngaarden

Wijngaarden (in de volksmond: Wingerde) is een Nederlands dorp in de provincie Zuid-Holland dat tot de gemeente Molenlanden behoort. Dit langgerekte, landelijke dorp ligt vlak bij Sliedrecht, heeft een oppervlakte van 638 hectare en telde per 1 juli 2012 246 woningen en per 1 januari 2021 700 inwoners.

Van 1817 tot 1986 was Wijngaarden een zelfstandige gemeente. Daarna ging het op in de gemeente Graafstroom. Van 2013 tot 2019 behoorde het tot de toenmalige gemeente Molenwaard.