Select Page

Catering Bodegraven

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Bodegraven de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Bodegraven haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bodegraven van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Bodegraven kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Bodegraven verzorgt HiP Catering Bodegraven ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Bodegraven is uw partner!

Catering Bodegraven

Buffet Bodegraven

Bent u op zoek naar een buffet in Bodegraven? HiP Catering Bodegraven verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Bodegraven. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Bodegraven. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Bodegraven

BBQ Bodegraven

Bent u op zoek naar een BBQ in Bodegraven? HiP Catering Bodegraven verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Bodegraven, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Bodegraven staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Bodegraven

Borrel Bodegraven

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Bodegraven, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Bodegraven, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Bodegraven

Lunch Bodegraven

Wilt u een lunch bestellen in Bodegraven? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Bodegraven.
Of het nou een luxe lunch in Bodegraven betreft of een gewone lunch in Bodegraven, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Bodegraven tot een walking lunch in Bodegraven, wij zijn uw partner!

Stretchtent Bodegraven

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Bodegraven huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Bodegraven aan het juiste adres.

Catering Bodegraven
Catering Bodegraven

Over Bodegraven

Bodegraven plaatselijk: Borref(t)) is een plaats en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk zijn per 1 januari 2011 gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

De gemeente telde 19.434 inwoners (1 januari 2010, bron: CBS) en had een oppervlakte van 38,50 km² (waarvan 0,79 km² water).

In de gemeente lagen ook de dorpen De Meije en Nieuwerbrug, waaronder de buurtschappen Noordzijde, Oud-Bodegraven, Weijland, Weijpoort en Molenbrug (Zuidzijde Bodegraven omgeving Fort Wierickerschans).