Select Page

Catering Driebruggen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Driebruggen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Driebruggen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Driebruggen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Driebruggen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Driebruggen verzorgt HiP Catering Driebruggen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Driebruggen is uw partner!

Catering Driebruggen

Buffet Driebruggen

Bent u op zoek naar een buffet in Driebruggen? HiP Catering Driebruggen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Driebruggen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Driebruggen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Driebruggen

BBQ Driebruggen

Bent u op zoek naar een BBQ in Driebruggen? HiP Catering Driebruggen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Driebruggen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Driebruggen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Driebruggen

Borrel Driebruggen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Driebruggen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Driebruggen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Driebruggen

Lunch Driebruggen

Wilt u een lunch bestellen in Driebruggen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Driebruggen.
Of het nou een luxe lunch in Driebruggen betreft of een gewone lunch in Driebruggen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Driebruggen tot een walking lunch in Driebruggen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Driebruggen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Driebruggen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Driebruggen aan het juiste adres.

Catering Driebruggen
Catering Driebruggen

Over Driebruggen

Driebruggen is een dorp in de Nederlandse gemeente Bodegraven-Reeuwijk en ligt in de provincie Zuid-Holland. Het grenst aan de Reeuwijkse plassen en wordt door de Dubbele Wiericke, een vaarverbinding tussen de Oude Rijn en de Hollandse IJssel doorsneden.

De naam Driebruggen verwijst naar alle waarschijnlijkheid naar een drietal bruggen: de brug over de Grote of Dubbele Wiericke, de brug aan het einde van de dorpskern nabij het dorpshuis Custwijc en vroeger was er tussen deze twee bruggen nog een derde brug nabij het kruispunt van de Kerkweg met de Sierkersstraat.

Na een gemeentelijke herindeling in 1964 werd de gemeente Driebruggen gevormd door de voormalige gemeenten Lange Ruige Weide (grotendeels, met o.a. het dorp Hogebrug), Waarder (grotendeels), Papekop en Hekendorp. In 1989 werd Driebruggen een onderdeel van de gemeente Reeuwijk. Bij deze laatste gemeentelijke herindeling werden Papekop, Hekendorp (grotendeels) en Ruigeweide bij Oudewater (provincie Utrecht) gevoegd. Sinds 1 januari 2011 maakt Driebruggen deel uit van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.