Select Page

Catering Nieuwerbrug

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwerbrug de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwerbrug haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwerbrug van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwerbrug kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Nieuwerbrug verzorgt HiP Catering Nieuwerbrug ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwerbrug is uw partner!

Catering Nieuwerbrug

Buffet Nieuwerbrug

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwerbrug? HiP Catering Nieuwerbrug verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwerbrug. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwerbrug. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwerbrug

BBQ Nieuwerbrug

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwerbrug? HiP Catering Nieuwerbrug verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwerbrug, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwerbrug staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwerbrug

Borrel Nieuwerbrug

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwerbrug, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwerbrug, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwerbrug

Lunch Nieuwerbrug

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwerbrug? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwerbrug.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwerbrug betreft of een gewone lunch in Nieuwerbrug, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwerbrug tot een walking lunch in Nieuwerbrug, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwerbrug

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwerbrug huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwerbrug aan het juiste adres.

Catering Nieuwerbrug
Catering Nieuwerbrug

Over Nieuwerbrug

Nieuwerbrug aan den Rijn is een dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en telt ongeveer 1.790 inwoners. Het ligt aan de Oude Rijn en aan de Dubbele Wiericke.

De oudste bewoning in het gebied is waarschijnlijk in de bronstijd geweest. Bij Weijpoort is een speerpunt uit de bronstijd gevonden. Omdat het dorp aan de noordgrens van het Romeinse Rijk lag, zijn er in de Romeinse tijd soldaten geweest.

De eerste schoolmeester was er al in 1610, en aan het eind van de 17e eeuw was er ook een schoolgebouw. In 1664 werd het jaagpad aangelegd. Ook werd in de 17e eeuw een commanderij, een versterkte boerderij van de Johanniterorde, Hof te Waarder, gebouwd. Later werd dit een herenboerderij.

In 1959 werd aan de Weijland 65a de Bethlehemkerk gebouwd.