Select Page

Catering Reeuwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Reeuwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Reeuwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Reeuwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Reeuwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Reeuwijk verzorgt HiP Catering Reeuwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Reeuwijk is uw partner!

Catering Reeuwijk

Buffet Reeuwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Reeuwijk? HiP Catering Reeuwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Reeuwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Reeuwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Reeuwijk

BBQ Reeuwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Reeuwijk? HiP Catering Reeuwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Reeuwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Reeuwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Reeuwijk

Borrel Reeuwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Reeuwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Reeuwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Reeuwijk

Lunch Reeuwijk

Wilt u een lunch bestellen in Reeuwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Reeuwijk.
Of het nou een luxe lunch in Reeuwijk betreft of een gewone lunch in Reeuwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Reeuwijk tot een walking lunch in Reeuwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Reeuwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Reeuwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Reeuwijk aan het juiste adres.

Catering Reeuwijk
Catering Reeuwijk

Over Reeuwijk

Reeuwijk was een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De voormalige gemeente telde 13.055 inwoners (jan. 2010, bron: CBS) en had een oppervlakte van 50,11 km² (waarvan 11,89 km² water). Hoofdplaats was Reeuwijk-Brug, dat ligt aan de Reeuwijkse plassen. De gemeenten Bodegraven en Reeuwijk zijn per 1 januari 2011 gefuseerd tot de nieuwe gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Reeuwijk is ontstaan als middeleeuwse veenontginning, en werd in 1248 voor het eerst genoemd. Relatief laat, want andere kernen in het gebied waren al eerder ontstaan. Het gebied maakte vanaf de 18e eeuw een periode van bloei door toen het laagveen werd opgebaggerd en gedroogd, om als turf te worden gebruikt in de industrie van Gouda. Zo ontstonden de Reeuwijkse Plassen. In 1855 werd de gemeente Middelburg toegevoegd, in 1857 Oukoop, en in 1870 de gemeenten Sluipwijk en Stein. Toen kreeg Reeuwijk ook een nieuw wapen. Per 1 januari 1989 werd de jonge gemeente Driebruggen (gesticht in 1964) opgeheven en werden de kernen Waarder en Driebruggen bij Reeuwijk gevoegd. Het gemeentewapen is na deze gemeentelijke herindeling (opnieuw) aangepast. Op 1 januari 2011 is de gemeente Reeuwijk met de gemeente Bodegraven samengevoegd.