Select Page

Catering Bolnes

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Bolnes de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Bolnes haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Bolnes van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Bolnes kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Bolnes verzorgt HiP Catering Bolnes ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Bolnes is uw partner!

Catering Bolnes

Buffet Bolnes

Bent u op zoek naar een buffet in Bolnes? HiP Catering Bolnes verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Bolnes. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Bolnes. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Bolnes

BBQ Bolnes

Bent u op zoek naar een BBQ in Bolnes? HiP Catering Bolnes verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Bolnes, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Bolnes staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Bolnes

Borrel Bolnes

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Bolnes, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Bolnes, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Bolnes

Lunch Bolnes

Wilt u een lunch bestellen in Bolnes? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Bolnes.
Of het nou een luxe lunch in Bolnes betreft of een gewone lunch in Bolnes, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Bolnes tot een walking lunch in Bolnes, wij zijn uw partner!

Stretchtent Bolnes

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Bolnes huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Bolnes aan het juiste adres.

Catering Bolnes
Catering Bolnes

Over Bolnes

Bolnes is een wijk, die samen met de wijken Slikkerveer, Ridderkerk, Rijsoord en Oostendam in de gemeente Ridderkerk ligt in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. In 2022 had de wijk 7.890 inwoners. Voor de postadressen ligt Bolnes “in” Ridderkerk.

Bolnes is gelegen aan de zuidoever van de Nieuwe Maas op het eiland IJsselmonde en wordt van de dichtstbijzijnde Ridderkerkse wijk Slikkerveer in het oosten gescheiden door het Donckse Bos, waarin het nog steeds bewoonde 18e-eeuwse Huys ten Donck een vermeldenswaardig rijksmonument is. In het westen vormt het Dijkje de grens met de Rotterdamse deelgemeenten Beverwaard en IJsselmonde. In het zuiden wordt Bolnes begrensd door de Kievitsweg, waarachter akkers en de Rotterdamseweg tussen IJsselmonde en Slikkerveer liggen.