Select Page

Catering Slikkerveer

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Slikkerveer de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Slikkerveer haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Slikkerveer van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Slikkerveer kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Slikkerveer verzorgt HiP Catering Slikkerveer ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Slikkerveer is uw partner!

Catering Slikkerveer

Buffet Slikkerveer

Bent u op zoek naar een buffet in Slikkerveer? HiP Catering Slikkerveer verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Slikkerveer. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Slikkerveer. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Slikkerveer

BBQ Slikkerveer

Bent u op zoek naar een BBQ in Slikkerveer? HiP Catering Slikkerveer verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Slikkerveer, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Slikkerveer staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Slikkerveer

Borrel Slikkerveer

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Slikkerveer, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Slikkerveer, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Slikkerveer

Lunch Slikkerveer

Wilt u een lunch bestellen in Slikkerveer? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Slikkerveer.
Of het nou een luxe lunch in Slikkerveer betreft of een gewone lunch in Slikkerveer, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Slikkerveer tot een walking lunch in Slikkerveer, wij zijn uw partner!

Stretchtent Slikkerveer

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Slikkerveer huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Slikkerveer aan het juiste adres.

Catering Slikkerveer
Catering Slikkerveer

Over Slikkerveer

Slikkerveer (Uitspraak: Slikkeveer) is een dorp binnen de gemeente Ridderkerk, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het heeft 9.335 inwoners (2022) en ligt ten zuiden van de samenvloeiing van de rivieren de Noord en de Lek in de Nieuwe Maas op het eiland IJsselmonde.

Slikkerveer wordt van de dichtstbijzijnde Ridderkerkse wijk Bolnes in het noordwesten gescheiden door het Donckse Bos, waarin het nog steeds bewoonde 18e-eeuwse Huys ten Donck een vermeldenswaardig cultuurmonument is.

Het grootste winkelplein in Slikkerveer is het Dillenburgplein.