Select Page

Catering Krimpen aan den IJssel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Krimpen aan den IJssel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Krimpen aan den IJssel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Krimpen aan den IJssel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Krimpen aan den IJssel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Krimpen aan den IJssel verzorgt HiP Catering Krimpen aan den IJssel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Krimpen aan den IJssel is uw partner!

Catering Krimpen aan den IJssel

Buffet Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een buffet in Krimpen aan den IJssel? HiP Catering Krimpen aan den IJssel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Krimpen aan den IJssel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Krimpen aan den IJssel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Krimpen aan den IJssel

BBQ Krimpen aan den IJssel

Bent u op zoek naar een BBQ in Krimpen aan den IJssel? HiP Catering Krimpen aan den IJssel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Krimpen aan den IJssel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Krimpen aan den IJssel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Krimpen aan den IJssel

Borrel Krimpen aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Krimpen aan den IJssel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Krimpen aan den IJssel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Krimpen aan den IJssel

Lunch Krimpen aan den IJssel

Wilt u een lunch bestellen in Krimpen aan den IJssel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Krimpen aan den IJssel.
Of het nou een luxe lunch in Krimpen aan den IJssel betreft of een gewone lunch in Krimpen aan den IJssel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Krimpen aan den IJssel tot een walking lunch in Krimpen aan den IJssel, wij zijn uw partner!

Stretchtent Krimpen aan den IJssel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Krimpen aan den IJssel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Krimpen aan den IJssel aan het juiste adres.

Catering Krimpen aan den IJssel
Catering Krimpen aan den IJssel

Over Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een plaats en gemeente in de Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 29.425 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 8,93 km² (waarvan 1,10 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. De gemeente maakte deel uit van het samenwerkingsverband Stadsregio Rotterdam en nu van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag.

Krimpen wordt het eerst genoemd in een document van 1277. Zoals met zoveel gehuchten is in de loop der tijden de naam op uiteenlopende wijzen geschreven waarvan Tingenijssel toch wel de meest afwijkende van de huidige naam is. De gemeente ligt aan de zuidoever van de IJssel en de dijk langs deze rivier is ook jaren de enige plaats van de bebouwing geweest, voor het merendeel boerderijen. In die tijd bestond Krimpen uit een aantal min of meer opzichzelfstaande woongemeenschappen langs de dijk. Industrie bestond uit (onder andere) twee voorname werkgevers: de steenfabriek van Mijnlieff en de scheepswerf van Van der Giessen-de Noord.