Select Page

Catering Krimpen aan de Lek

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Krimpen aan de Lek de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Krimpen aan de Lek haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Krimpen aan de Lek van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Krimpen aan de Lek kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Krimpen aan de Lek verzorgt HiP Catering Krimpen aan de Lek ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Krimpen aan de Lek is uw partner!

Catering Krimpen aan de Lek

Buffet Krimpen aan de Lek

Bent u op zoek naar een buffet in Krimpen aan de Lek? HiP Catering Krimpen aan de Lek verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Krimpen aan de Lek. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Krimpen aan de Lek. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Krimpen aan de Lek

BBQ Krimpen aan de Lek

Bent u op zoek naar een BBQ in Krimpen aan de Lek? HiP Catering Krimpen aan de Lek verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Krimpen aan de Lek, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Krimpen aan de Lek staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Krimpen aan de Lek

Borrel Krimpen aan de Lek

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Krimpen aan de Lek, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Krimpen aan de Lek, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Krimpen aan de Lek

Lunch Krimpen aan de Lek

Wilt u een lunch bestellen in Krimpen aan de Lek? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Krimpen aan de Lek.
Of het nou een luxe lunch in Krimpen aan de Lek betreft of een gewone lunch in Krimpen aan de Lek, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Krimpen aan de Lek tot een walking lunch in Krimpen aan de Lek, wij zijn uw partner!

Stretchtent Krimpen aan de Lek

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Krimpen aan de Lek huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Krimpen aan de Lek aan het juiste adres.

Catering Krimpen aan de Lek
Catering Krimpen aan de Lek

Over Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het aan de rivier de Lek gelegen dorp telt in 2021 ca. 6.465 inwoners. Vooral na de opening van de Algerabrug bij Krimpen aan den IJssel werd de Krimpenerwaard, en daarmee ook Krimpen aan de Lek, een geliefd woongebied voor velen die in Rotterdam hun werk hebben.

Het zuiden van Krimpen aan de Lek bestaat voornamelijk uit oude huizen, waaronder enkele huizen aan de dijk daterend uit het begin van de 19e eeuw. Het centrum bestaat uit een aantal kleine flatjes en een nieuw winkelcentrum genaamd De Markt. Veel van de nieuwbouw staat in het noorden. De hoofdstraat eindigt in het zuiden aan de Lek, bij het pontje naar Kinderdijk. In het dorp staan drie kerken waarbij op de toren van de kerk op de dijk een walvis staat, die aan de voormalige walvisvaart herinnert. Deze walvisvaart vormde ooit een belangrijke bron van inkomsten voor het dorp. Aan de dijk is al geruime tijd een houtzagerij gevestigd.