Select Page

Catering Boskoop

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Boskoop de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Boskoop haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Boskoop van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Boskoop kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Boskoop verzorgt HiP Catering Boskoop ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Boskoop is uw partner!

Catering Boskoop

Buffet Boskoop

Bent u op zoek naar een buffet in Boskoop? HiP Catering Boskoop verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Boskoop. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Boskoop. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Boskoop

BBQ Boskoop

Bent u op zoek naar een BBQ in Boskoop? HiP Catering Boskoop verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Boskoop, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Boskoop staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Boskoop

Borrel Boskoop

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Boskoop, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Boskoop, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Boskoop

Lunch Boskoop

Wilt u een lunch bestellen in Boskoop? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Boskoop.
Of het nou een luxe lunch in Boskoop betreft of een gewone lunch in Boskoop, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Boskoop tot een walking lunch in Boskoop, wij zijn uw partner!

Stretchtent Boskoop

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Boskoop huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Boskoop aan het juiste adres.

Catering Boskoop
Catering Boskoop

Over Boskoop

Boskoop is een plaats in Zuid-Holland, die gelegen is aan (gekanaliseerde) rivier de Gouwe tussen Alphen aan den Rijn en Waddinxveen. Tot 1 januari 2014 was het een zelfstandige gemeente, per die datum is ze opgegaan in de fusiegemeente Alphen aan den Rijn. Op 1 januari 2021 had Boskoop een inwoneraantal van 16.325.

Boskoop is gesitueerd aan beide oevers van de Gouwe en het ligt tussen Alphen aan den Rijn (in het noorden) en Waddinxveen (in het zuiden), die allebei ook grenzen aan deze (gekanaliseerde) rivier. Het dorp wordt in het westen begrensd door Hazerswoude-Dorp en in het oosten en zuidoosten door de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De oevers van de Gouwe worden verbonden door een hefbrug die aan de oostzijde doorloopt in het Reijerskoop en aan de westkant in de belangrijkste verbindingsweg in Boskoop, de Zijde.