Select Page

Catering Waddinxveen

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Waddinxveen de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Waddinxveen haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Waddinxveen van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Waddinxveen kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Waddinxveen verzorgt HiP Catering Waddinxveen ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Waddinxveen is uw partner!

Catering Waddinxveen

Buffet Waddinxveen

Bent u op zoek naar een buffet in Waddinxveen? HiP Catering Waddinxveen verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Waddinxveen. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Waddinxveen. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Waddinxveen

BBQ Waddinxveen

Bent u op zoek naar een BBQ in Waddinxveen? HiP Catering Waddinxveen verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Waddinxveen, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Waddinxveen staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Waddinxveen

Borrel Waddinxveen

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Waddinxveen, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Waddinxveen, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Waddinxveen

Lunch Waddinxveen

Wilt u een lunch bestellen in Waddinxveen? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Waddinxveen.
Of het nou een luxe lunch in Waddinxveen betreft of een gewone lunch in Waddinxveen, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Waddinxveen tot een walking lunch in Waddinxveen, wij zijn uw partner!

Stretchtent Waddinxveen

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Waddinxveen huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Waddinxveen aan het juiste adres.

Catering Waddinxveen
Catering Waddinxveen

Over Waddinxveen

Waddinxveen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland op korte afstand van Gouda. De gemeente heeft 31.382 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS). Het dijkdorp ontstond in de 13e eeuw als veenontginning op de westoever van de Gouwe.

Waddinxveen is vooral bekend vanwege de hefbrug uit 1936 over de Gouwe. Verder staat Waddinxveen van oudsher bekend om de meubelmakers en stroopwafelbakkerijen. In het zuiden van de gemeente ligt een deel van de Zuidplaspolder. In het noorden vormt het Gouwebos en het natuurgebied de Voorofsche Polder een groene zone tussen Waddinxveen en Boskoop. In het uiterste zuiden ligt rondom een veenplas het Natuurgebied ‘t Weegje met voet-, fiets- en natuurpaden.

Verder staat in Waddinxveen het kunstwerk De Vergeten Plek van kunstenares Eline Ouwendijk. Het markeert sinds 1996 een bijzonder eilandje aan de Mina Druckerhoeve in de wijk Zuidplas van Waddinxveen. Het is een kunstwerk voor het laagste polderpeil in Nederland: 7,10 meter onder NAP (Normaal Amsterdams Peil).