Select Page

Catering Rozenburg

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Rozenburg de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Rozenburg haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Rozenburg van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Rozenburg kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Rozenburg verzorgt HiP Catering Rozenburg ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Rozenburg is uw partner!

Catering Rozenburg

Buffet Rozenburg

Bent u op zoek naar een buffet in Rozenburg? HiP Catering Rozenburg verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Rozenburg. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Rozenburg. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Rozenburg

BBQ Rozenburg

Bent u op zoek naar een BBQ in Rozenburg? HiP Catering Rozenburg verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Rozenburg, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Rozenburg staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Rozenburg

Borrel Rozenburg

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Rozenburg, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Rozenburg, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Rozenburg

Lunch Rozenburg

Wilt u een lunch bestellen in Rozenburg? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Rozenburg.
Of het nou een luxe lunch in Rozenburg betreft of een gewone lunch in Rozenburg, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Rozenburg tot een walking lunch in Rozenburg, wij zijn uw partner!

Stretchtent Rozenburg

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Rozenburg huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Rozenburg aan het juiste adres.

Catering Rozenburg
Catering Rozenburg

Over Rozenburg

Rozenburg is een dorp in Zuid-Holland dat als bestuurscommissiegebied deel uitmaakt van de gemeente Rotterdam. Het is de enige plaats op het eiland Rozenburg. Tot 2010 was het een zelfstandige gemeente.

Volgens het CBS telde Rozenburg op 31 juli 2017 12.365 inwoners. De oppervlakte is 6,50 km² groot, waarvan 1,99 km² water. Het dorp wordt omsloten door de industrie van het Botlekgebied en de Europoort die in de loop van de tweede helft van de twintigste eeuw het gehele eiland in bezit heeft genomen.

Voordien was het en is ook thans nog een heerlijkheid die meestal samen werd bezeten met de heerlijkheid Alphen. Deze twee heerlijkheden zijn sinds lang in het bezit van het geslacht De Smeth.