Select Page

Catering Boven-Hardinxveld

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Boven-Hardinxveld de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Boven-Hardinxveld haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Boven-Hardinxveld van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Boven-Hardinxveld kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Boven-Hardinxveld verzorgt HiP Catering Boven-Hardinxveld ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Boven-Hardinxveld is uw partner!

Catering Boven-Hardinxveld

Buffet Boven-Hardinxveld

Bent u op zoek naar een buffet in Boven-Hardinxveld? HiP Catering Boven-Hardinxveld verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Boven-Hardinxveld. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Boven-Hardinxveld. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Boven-Hardinxveld

BBQ Boven-Hardinxveld

Bent u op zoek naar een BBQ in Boven-Hardinxveld? HiP Catering Boven-Hardinxveld verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Boven-Hardinxveld, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Boven-Hardinxveld staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Boven-Hardinxveld

Borrel Boven-Hardinxveld

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Boven-Hardinxveld, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Boven-Hardinxveld, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Boven-Hardinxveld

Lunch Boven-Hardinxveld

Wilt u een lunch bestellen in Boven-Hardinxveld? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Boven-Hardinxveld.
Of het nou een luxe lunch in Boven-Hardinxveld betreft of een gewone lunch in Boven-Hardinxveld, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Boven-Hardinxveld tot een walking lunch in Boven-Hardinxveld, wij zijn uw partner!

Stretchtent Boven-Hardinxveld

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Boven-Hardinxveld huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Boven-Hardinxveld aan het juiste adres.

Catering Boven-Hardinxveld
Catering Boven-Hardinxveld

Over Boven-Hardinxveld​

Boven-Hardinxveld is een dorp in de gemeente Hardinxveld-Giessendam, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp is gelegen in de Polder Hardinxveld (0,8 meter onder NAP). Boven-Hardinxveld ligt aan de Boven- en Beneden-Merwede en heeft ook een haven met werven aan de Beneden-Merwede. Het dorp kent geen grote verkeersaders, de hoofdweg die door het dorp loopt is die over de dijk langs de Merwede.

Oorspronkelijk was Boven-Hardinxveld lintvormig langs de dijk, maar door nieuwbouw is het dorp geconcentreerd geraakt bij het splitspunt van de Boven-Merwede. Aan de overkant van de Boven-Merwede ligt Werkendam.