Select Page

Catering Giessen-Oudekerk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Giessen-Oudekerk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Giessen-Oudekerk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Giessen-Oudekerk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Giessen-Oudekerk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Giessen-Oudekerk verzorgt HiP Catering Giessen-Oudekerk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Giessen-Oudekerk is uw partner!

Catering Giessen-Oudekerk

Buffet Giessen-Oudekerk

Bent u op zoek naar een buffet in Giessen-Oudekerk? HiP Catering Giessen-Oudekerk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Giessen-Oudekerk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Giessen-Oudekerk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Giessen-Oudekerk

BBQ Giessen-Oudekerk

Bent u op zoek naar een BBQ in Giessen-Oudekerk? HiP Catering Giessen-Oudekerk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Giessen-Oudekerk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Giessen-Oudekerk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Giessen-Oudekerk

Borrel Giessen-Oudekerk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Giessen-Oudekerk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Giessen-Oudekerk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Giessen-Oudekerk

Lunch Giessen-Oudekerk

Wilt u een lunch bestellen in Giessen-Oudekerk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Giessen-Oudekerk.
Of het nou een luxe lunch in Delft betreft of een gewone lunch in Giessen-Oudekerk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Giessen-Oudekerk tot een walking lunch in Giessen-Oudekerk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Giessen-Oudekerk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Giessen-Oudekerk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Giessen-Oudekerk aan het juiste adres.

Catering Giessen-Oudekerk
Catering Giessen-Oudekerk

Over Giessen-Oudekerk

Giessen-Oudekerk is een dorp in de gemeente Molenlanden in de Alblasserwaard, ten noorden van Hardinxveld-Giessendam, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

Giessen-Oudekerk is vermoedelijk rond de dertiende eeuw ontstaan; in de veertiende eeuw werden er al jaarmarkten gehouden. De gotische kerk met de grote vierkante Lieve-Vrouwetoren is vijftiende-eeuws en is nog altijd beeldbepalend. Eeuwenlang was Giessendam onderdeel van hetzelfde dorp; in 1957 is de gemeente Giessendam opgeheven en werd Giessen-Oudekerk met Giessen-Nieuwkerk samengevoegd tot de nieuwe gemeente Giessenburg, die in 1986 opging in Giessenlanden die op zijn beurt op 1 januari 2019 is opgegaan in de gemeente Molenlanden.