Select Page

Catering Hardinxveld-Giessendam

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Hardinxveld-Giessendam de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Hardinxveld-Giessendam haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Hardinxveld-Giessendam van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Hardinxveld-Giessendam kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Hardinxveld-Giessendam verzorgt HiP Catering Hardinxveld-Giessendam ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Hardinxveld-Giessendam is uw partner!

Catering Hardinxveld-Giessendam

Buffet Hardinxveld-Giessendam

Bent u op zoek naar een buffet in Hardinxveld-Giessendam? HiP Catering Hardinxveld-Giessendam verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Hardinxveld-Giessendam. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Hardinxveld-Giessendam. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Hardinxveld-Giessendam

BBQ Hardinxveld-Giessendam

Bent u op zoek naar een BBQ in Hardinxveld-Giessendam? HiP Catering Hardinxveld-Giessendam verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Hardinxveld-Giessendam, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Hardinxveld-Giessendam staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Hardinxveld-Giessendam

Borrel Hardinxveld-Giessendam

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Hardinxveld-Giessendam, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Hardinxveld-Giessendam, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Hardinxveld-Giessendam

Lunch Hardinxveld-Giessendam

Wilt u een lunch bestellen in Hardinxveld-Giessendam? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Hardinxveld-Giessendam.
Of het nou een luxe lunch in Hardinxveld-Giessendam betreft of een gewone lunch in Hardinxveld-Giessendam, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Hardinxveld-Giessendam tot een walking lunch in Hardinxveld-Giessendam, wij zijn uw partner!

Stretchtent Hardinxveld-Giessendam

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Hardinxveld-Giessendam huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Hardinxveld-Giessendam aan het juiste adres.

Catering Hardinxveld-Giessendam
Catering Hardinxveld-Giessendam

Over Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam (Hardinxvelds: Hààrdingsvelt) is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 18.510 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 19,35 km² (waarvan 2,46 km² water). De dorpen binnen de gemeente Hardinxveld-Giessendam zijn Boven-Hardinxveld en Giessendam – Neder-Hardinxveld.