Select Page

Catering Giessenburg

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Giessenburg de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Giessenburg haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Giessenburg van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Giessenburg kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Giessenburg verzorgt HiP Catering Giessenburg ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Giessenburg is uw partner!

Catering Giessenburg

Buffet Giessenburg

Bent u op zoek naar een buffet in Giessenburg? HiP Catering Giessenburg verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Giessenburg. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Giessenburg. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Giessenburg

BBQ Giessenburg

Bent u op zoek naar een BBQ in Giessenburg? HiP Catering Giessenburg verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Giessenburg, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Giessenburg staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Giessenburg

Borrel Giessenburg

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Giessenburg, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Giessenburg, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Giessenburg

Lunch Giessenburg

Wilt u een lunch bestellen in Giessenburg? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Giessenburg.
Of het nou een luxe lunch in Giessenburg betreft of een gewone lunch in Giessenburg, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Giessenburg tot een walking lunch in Giessenburg, wij zijn uw partner!

Stretchtent Giessenburg

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Giessenburg huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Giessenburg aan het juiste adres.

Catering Giessenburg
Catering Giessenburg

Over Giessenburg

Giessenburg is een dorp in de gemeente Molenlanden in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, het is tevens gelegen in het Groene Hart. Het dorp is gelegen aan het riviertje de Giessen. In 2021 telde het dorp 4.845 inwoners. Als gemeente is het ontstaan in 1957 door een samenvoeging van de gemeenten Giessen-Nieuwkerk en Peursum. Tot de gemeente Giessenburg, die in 1986 opging in de gemeente Giessenlanden, hoorde ook Giessen-Oudekerk.

Onder het dorp Giessenburg vallen ook de buurtschappen Klein Peursum, Muisbroek, Peursum, Pinkeveer en Giessen-Oudekerk.