Select Page

Catering Terbregge

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Terbregge de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Terbregge haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Terbregge van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Terbregge kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Terbregge verzorgt HiP Catering Terbregge ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Terbregge is uw partner!

Catering Terbregge

Buffet Terbregge

Bent u op zoek naar een buffet in Terbregge? HiP Catering Terbregge verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Terbregge. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Terbregge. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Terbregge

BBQ Terbregge

Bent u op zoek naar een BBQ in Terbregge? HiP Catering Terbregge verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Terbregge, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Terbregge staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Terbregge

Borrel Terbregge

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Terbregge, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Terbregge, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Terbregge

Lunch Terbregge

Wilt u een lunch bestellen in Terbregge? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Terbregge.
Of het nou een luxe lunch in Terbregge betreft of een gewone lunch in Terbregge, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Terbregge tot een walking lunch in Terbregge, wij zijn uw partner!

Stretchtent Terbregge

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Terbregge huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Terbregge aan het juiste adres.

Catering Terbregge
Catering Terbregge

Over Terbregge

Terbregge is een voormalige buurtschap in het Rotterdamse stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek.

Terbregge ligt tussen de rivier de Rotte, de spoorlijn Rotterdam-Gouda, (het verlengde van) de rijksweg A16 en de A20.

De huidige wijk bestaat uit de voormalige buurtschap Terbregge, die in de dertiende eeuw ontstond rond een brug over de Rotte, en de binnenstedelijke Vinex-locatie Nieuw Terbregge, waar sinds 1999 gebouwd wordt. In 1524 moet het gehucht ‘Terbregghe’ al bestaan hebben. Het dorp werd in de lente van 1746 getroffen door een grote brand. Een generatie later, op 22 augustus 1775 werd Terbregge opnieuw door een grote brand getroffen. Deze was ontstaan in een hagelgieterij die zich ten westen van de Rotte, tussen de korenmolen en het verlaat bevond.

Hierbij raakten veel huizen beschadigd. De molen De Vier Winden staat in het oude gedeelte aan de Rotte, het jeugd- en amateurcomplex van voetbalvereniging Sparta Rotterdam staat in het nieuwe gedeelte.