Select Page

Catering de Lier

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar de Lier de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in de Lier haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering de Lier van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in de Lier kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur de Lier verzorgt HiP Catering de Lier ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering de Lier is uw partner!

Catering de Lier

Buffet de Lier

Bent u op zoek naar een buffet in de Lier? HiP Catering de Lier verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in de Lier. Een andere mogelijkheid is…walking dinner de Lier. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering de Lier

BBQ de Lier

Bent u op zoek naar een BBQ in de Lier? HiP Catering de Lier verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in de Lier, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering de Lier staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering de Lier

Borrel de Lier

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in de Lier, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in de Lier, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering de Lier

Lunch de Lier

Wilt u een lunch bestellen in de Lier? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in de Lier.
Of het nou een luxe lunch in de Lier betreft of een gewone lunch in de Lier, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in de Lier tot een walking lunch in de Lier, wij zijn uw partner!

Stretchtent de Lier

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent de Lier huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent de Lier aan het juiste adres.

Catering de Lier
Catering de Lier

Over de Lier

De Lier is een plaats in de provincie Zuid-Holland. De plaats telt 12.480 inwoners (1 januari 2021). Tot 1 januari 2004 was De Lier een zelfstandige gemeente, maar door een gemeentelijke herindeling ging deze op in de gemeente Westland samen met de gemeenten Monster, Naaldwijk, ‘s-Gravenzande en Wateringen.

Voor De Lier, gelegen in het Westland, is de glastuinbouw de belangrijkste economische sector.