Select Page

Catering Heenweg

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Heenweg de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Heenweg haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Heenweg van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Heenweg kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Heenweg verzorgt HiP Catering Heenweg ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Heenweg is uw partner!

Catering Heenweg

Buffet Heenweg

Bent u op zoek naar een buffet in Heenweg? HiP Catering Heenweg verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Heenweg. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Heenweg. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Heenweg

BBQ Heenweg

Bent u op zoek naar een BBQ in Heenweg? HiP Catering Heenweg verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Heenweg, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Heenweg staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Heenweg

Borrel Heenweg

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Heenweg, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Heenweg, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Heenweg

Lunch Heenweg

Wilt u een lunch bestellen in Heenweg? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Heenweg.
Of het nou een luxe lunch in Heenweg betreft of een gewone lunch in Heenweg, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Heenweg tot een walking lunch in Heenweg, wij zijn uw partner!

Stretchtent Heenweg

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Heenweg huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Heenweg aan het juiste adres.

Catering Heenweg
Catering Heenweg

Over Heenweg

Heenweg is een buurtschap of kern met 648 inwoners (2010) in de gemeente Westland, provincie Zuid-Holland, Nederland. Voor de vorming van deze grote gemeente in 2003 behoorde Heenweg bij de voormalig gemeente ‘s-Gravenzande en het maakt nog steeds deel uit van formele woonplaats ‘s-Gravenzande.

De belangrijkste weg in het dorpje Heenweg is de Heenweg, de originele verbindingsstraat tussen de Maasdijk (N220) in het zuiden, en de Naaldwijkseweg (N467) in het noorden. In 2011 is de functie van doorgaande weg overgenomen door een nieuwe weg, de Laan van de Heilige Lambertus, die de noordelijke rondweg rond Heenweg vormt en via een rotonde op de Maasdijk is aangesloten. De dorpskern zelf ligt tegen de noordzijde van de Maasdijk tussen het dorp Maasdijk en Hoek van Holland; ter hoogte van Heenweg ligt aan de zuidzijde van de Maasdijk het Staelduinse Bos, en nog zuidelijker in de Nieuwe Waterweg de Maeslantkering.