Select Page

Catering Naaldwijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Naaldwijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Naaldwijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Naaldwijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Naaldwijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Naaldwijk verzorgt HiP Catering Naaldwijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Naaldwijk is uw partner!

Catering Naaldwijk

Buffet Naaldwijk

Bent u op zoek naar een buffet in Naaldwijk? HiP Catering Naaldwijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Naaldwijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Naaldwijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Naaldwijk

BBQ Naaldwijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Naaldwijk? HiP Catering Naaldwijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Naaldwijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Naaldwijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Naaldwijk

Borrel Naaldwijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Naaldwijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Naaldwijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Naaldwijk

Lunch Naaldwijk

Wilt u een lunch bestellen in Naaldwijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Naaldwijk.
Of het nou een luxe lunch in Delft betreft of een gewone lunch in Naaldwijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Naaldwijk tot een walking lunch in Naaldwijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Naaldwijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Naaldwijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Naaldwijk aan het juiste adres.

Catering Naaldwijk
Catering Naaldwijk

Over Naaldwijk

Naaldwijk (Westlands: Naluk/Nalek) is een plaats met 22.130 inwoners (2021) in de provincie Zuid-Holland en ligt in de gemeente Westland en in het hart van de streek het Westland. De grootste economische motor is de glastuinbouw. In het naastgelegen dorp Honselersdijk zetelt de grootste bloemenveiling ter wereld, FloraHolland.

Tot 1 januari 2004 was Naaldwijk de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente, die ook Honselersdijk en Maasdijk omvatte. Op 1 januari 2004 ging de gemeente Naaldwijk met de buurgemeenten De Lier, ‘s-Gravenzande, Monster en Wateringen op in de gemeente Westland door de gemeentelijke herindeling Westland. In Naaldwijk is het gemeentehuis van gemeente Westland gevestigd waar zich publieke zaken als loketten, sociale dienst etc. bevinden.