Select Page

Catering Maasdijk

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Maasdijk de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Maasdijk haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Maasdijk van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Maasdijk kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Maasdijk verzorgt HiP Catering Maasdijk ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Maasdijk is uw partner!

Catering Maasdijk

Buffet Maasdijk

Bent u op zoek naar een buffet in Maasdijk? HiP Catering Maasdijk verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Maasdijk. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Maasdijk. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Maasdijk

BBQ Maasdijk

Bent u op zoek naar een BBQ in Maasdijk? HiP Catering Maasdijk verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Maasdijk, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Maasdijk staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Maasdijk

Borrel Maasdijk

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Maasdijk, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Maasdijk, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Maasdijk

Lunch Maasdijk

Wilt u een lunch bestellen in Maasdijk? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Maasdijk.
Of het nou een luxe lunch in Maasdijk betreft of een gewone lunch in Maasdijk, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Maasdijk tot een walking lunch in Maasdijk, wij zijn uw partner!

Stretchtent Maasdijk

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Maasdijk huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Maasdijk aan het juiste adres.

Catering Maasdijk
Catering Maasdijk

Over Maasdijk

Maasdijk (Westlands: De Daik) is een dorp in de gemeente Westland, provincie Zuid-Holland. Het dorp telt 4.320 inwoners (2021). Tot de vorming van de gemeente Westland in 2004 lag het dorp in de gemeente Naaldwijk. Het dorp is vernoemd naar de eeuwenoude zeedijk die door het plaatsje loopt, de Maasdijk.