Select Page

Catering Pijnacker

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Pijnacker de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Pijnacker haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Pijnacker van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Pijnacker kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Pijnacker verzorgt HiP Catering Pijnacker ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Pijnacker is uw partner!

Catering Pijnacker

Buffet Pijnacker

Bent u op zoek naar een buffet in Pijnacker? HiP Catering Pijnacker verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Pijnacker. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Pijnacker. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Pijnacker

BBQ Pijnacker

Bent u op zoek naar een BBQ in Pijnacker? HiP Catering Pijnacker verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Pijnacker, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Pijnacker staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Pijnacker

Borrel Pijnacker

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Pijnacker, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Pijnacker, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Pijnacker

Lunch Pijnacker

Wilt u een lunch bestellen in Pijnacker? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Pijnacker.
Of het nou een luxe lunch in Pijnacker betreft of een gewone lunch in Pijnacker, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Pijnacker tot een walking lunch in Pijnacker, wij zijn uw partner!

Stretchtent Pijnacker

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Pijnacker huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Pijnacker aan het juiste adres.

Catering Pijnacker
Catering Pijnacker

Over Pijnacker

Pijnacker-Nootdorp is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 56.652 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 38,60 km² (waarvan 0,95 km² water). De gemeente Pijnacker-Nootdorp maakt deel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. De gemeente ontstond in 2002 door een fusie tussen de voormalige gemeenten Pijnacker en Nootdorp.

De gemeente kent de volgende kernen: Delfgauw, Nootdorp en Pijnacker. De buurtschap Oude Leede wordt gerekend tot de kern Delfgauw en de buurtschap Vlieland tot de kern Pijnacker.