Select Page

Catering Schipluiden

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Schipluiden de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Schipluiden haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Schipluiden van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Schipluiden kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Schipluiden verzorgt HiP Catering Schipluiden ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Schipluiden is uw partner!

Catering Schipluiden

Buffet Schipluiden

Bent u op zoek naar een buffet in Schipluiden? HiP Catering Schipluiden verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Schipluiden. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Schipluiden. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Schipluiden

BBQ Schipluiden

Bent u op zoek naar een BBQ in Schipluiden? HiP Catering Schipluiden verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Schipluiden, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Schipluiden staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Schipluiden

Borrel Schipluiden

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Schipluiden, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Schipluiden, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Schipluiden

Lunch Schipluiden

Wilt u een lunch bestellen in Schipluiden? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Schipluiden.
Of het nou een luxe lunch in Schipluiden betreft of een gewone lunch in Schipluiden, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Schipluiden tot een walking lunch in Schipluiden, wij zijn uw partner!

Stretchtent Schipluiden

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Schipluiden huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Schipluiden aan het juiste adres.

Catering Schipluiden
Catering Schipluiden

Over Schipluiden

Schipluiden is een plaats in de Nederlandse gemeente Midden-Delfland (provincie Zuid-Holland). De naam wordt voor de eerste keer genoemd halverwege de twaalfde eeuw. Het is afgeleid van het riviertje de Leede, dat bij Schipluiden bevaarbaar werd. Meerdere plaatsnamen in de omgeving verwijzen naar de Leede.