Select Page

Catering Dordrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Dordrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Dordrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Dordrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Dordrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Dordrecht verzorgt HiP Catering Dordrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Dordrecht is uw partner!

Catering Dordrecht

Buffet Dordrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Dordrecht? HiP Catering Dordrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Dordrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Dordrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Dordrecht

BBQ Dordrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Dordrecht? HiP Catering Dordrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Dordrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Dordrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Dordrecht

Borrel Dordrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Dordrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Dordrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Dordrecht

Lunch Dordrecht

Wilt u een lunch bestellen in Dordrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Dordrecht.
Of het nou een luxe lunch in Dordrecht betreft of een gewone lunch in Dordrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Dordrecht tot een walking lunch in Dordrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Dordrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Dordrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Dordrecht aan het juiste adres.

Catering Dordrecht
Catering Dordrecht

Over Dordrecht

Dordrecht is met 119.111 inwoners de vijfde gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt deel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden die ongeveer 280.000 inwoners telt. De stad ligt op de plaats waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De gemeente Dordrecht omvat het gehele Eiland van Dordrecht. De bewoners van Dordrecht noemen hun stad veelal Dordt.

Dordrecht werd voor het eerst vermeld in een tekst uit de twaalfde eeuw, toen de stad nog werd aangeduid als Thuredrech, en kreeg in 1220 stadsrechten. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelstad en stapelplaats en was het een van de zes grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden.