Select Page

Catering Zwijndrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Zwijndrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Zwijndrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Zwijndrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Zwijndrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Zwijndrecht verzorgt HiP Catering Zwijndrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Zwijndrecht is uw partner!

Catering Zwijndrecht

Buffet Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Zwijndrecht? HiP Catering Zwijndrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Zwijndrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Zwijndrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Zwijndrecht

BBQ Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Zwijndrecht? HiP Catering Zwijndrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Zwijndrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Zwijndrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Zwijndrecht

Borrel Zwijndrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Zwijndrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Zwijndrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Zwijndrecht

Lunch Zwijndrecht

Wilt u een lunch bestellen in Zwijndrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Zwijndrecht.
Of het nou een luxe lunch in Zwijndrecht betreft of een gewone lunch in Zwijndrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Zwijndrecht tot een walking lunch in Zwijndrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Zwijndrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Zwijndrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Zwijndrecht aan het juiste adres.

Catering Zwijndrecht
Catering Zwijndrecht

Over Zwijndrecht

Zwijndrecht is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland.

De gemeente telt 44.741 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 22,77 km² (waarvan 2,35 km² water). Sinds 2003 maakt ook de voormalige gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente Zwijndrecht. Zwijndrecht werkt samen met enkele buurgemeenten in het regioverband Drechtsteden.