Select Page

Catering Papendrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Papendrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Papendrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Papendrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Papendrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Papendrecht verzorgt HiP Catering Papendrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Papendrecht is uw partner!

Catering Papendrecht

Buffet Papendrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Papendrecht? HiP Catering Papendrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Papendrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Papendrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Papendrecht

BBQ Papendrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Papendrecht? HiP Catering Papendrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Papendrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Papendrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Papendrecht

Borrel Papendrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Papendrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Papendrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Papendrecht

Lunch Papendrecht

Wilt u een lunch bestellen in Papendrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Papendrecht.
Of het nou een luxe lunch in Papendrecht betreft of een gewone lunch in Papendrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Papendrecht tot een walking lunch in Papendrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Papendrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Papendrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Papendrecht aan het juiste adres.

Catering Papendrecht
Catering Papendrecht

Over Papendrecht

Papendrecht is een plaats en gemeente in de Alblasserwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 32.174 inwoners (31 januari 2022, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 10,77 km² (waarvan 1,30 km² water). Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen.

Papendrecht wordt voor het eerst genoemd in een document uit 1105. Na 1277, toen een dijk werd aangelegd rondom de waard, ontstond een dorp. Tot 1816 was Papendrecht het bezit van adellijke families en pas daarna kreeg het een eigen gemeentebestuur. De gemeente ging pas echt groeien in de jaren 60 van de 20e eeuw. Het dijkdorp heeft nu een stedelijk karakter. In 2005 vierde Papendrecht haar 900-jarig bestaan.