Select Page

Catering Ottoland

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Ottoland de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Ottoland haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Ottoland van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Ottoland kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Ottoland verzorgt HiP Catering Ottoland ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Ottoland is uw partner!

Catering Ottoland

Buffet Ottoland

Bent u op zoek naar een buffet in Ottoland? HiP Catering Ottoland verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Ottoland. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Ottoland. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Ottoland

BBQ Ottoland

Bent u op zoek naar een BBQ in Ottoland? HiP Catering Ottoland verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Ottoland, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Ottoland staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Ottoland

Borrel Ottoland

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Ottoland, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Ottoland, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Ottoland

Lunch Ottoland

Wilt u een lunch bestellen in Ottoland? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Ottoland.
Of het nou een luxe lunch in Ottoland betreft of een gewone lunch in Ottoland, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Ottoland tot een walking lunch in Ottoland, wij zijn uw partner!

Stretchtent Ottoland

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Ottoland huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Ottoland aan het juiste adres.

Catering Ottoland
Catering Ottoland

Over Ottoland

Ottoland is een dorp in het midden van de Nederlandse landstreek Alblasserwaard, in de gemeente Molenlanden, provincie Zuid-Holland. Tot in de jaren 80 telde het dorp twee straten, met de namen A en B. Vanaf het moment dat er ook nieuwbouw in het dorp verscheen, kreeg het dorp er ook “echte” straatnamen bij.

Tot 1985 was Ottoland een zelfstandige gemeente, hierna hoorde Ottoland bij de gemeente Graafstroom en sinds 2018 hoort Ottoland bij de gemeente Molenlanden.