Select Page

Catering Gouda

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Gouda de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Gouda haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Gouda van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Gouda kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Delft verzorgt HiP Catering Gouda ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Gouda is uw partner!

Catering Gouda

Buffet Gouda

Bent u op zoek naar een buffet in Gouda? HiP Catering Gouda verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Gouda. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Gouda. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Gouda

BBQ Gouda

Bent u op zoek naar een BBQ in Gouda? HiP Catering Gouda verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Gouda, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Gouda staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Gouda

Borrel Gouda

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Gouda, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Gouda, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Gouda

Lunch Gouda

Wilt u een lunch bestellen in Gouda? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Gouda.
Of het nou een luxe lunch in Gouda betreft of een gewone lunch in Gouda, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Gouda tot een walking lunch in Gouda, wij zijn uw partner!

Stretchtent Gouda

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Gouda huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Gouda aan het juiste adres.

Catering Gouda
Catering Gouda

Over Gouda

Gouda is een stad en gemeente in het oosten van de provincie Zuid-Holland in Nederland met 73.678 inwoners en heeft een regiofunctie binnen het Groene Hart.

Gouda ligt bij de samenvloeiing van de rivieren de Gouwe en Hollandse IJssel. Mede dankzij de binnenvaart over deze rivieren groeide Gouda in de middeleeuwen uit tot een belangrijke stad. In 1272 kreeg de stad stadsrechten en aan het eind van de middeleeuwen was Gouda uitgegroeid tot de vijfde stad van Holland. In de binnenstad is nog altijd een groot aantal historische en monumentale gebouwen te vinden, waarvan het Stadhuis en de Sint-Janskerk waarschijnlijk de beroemdste zijn. De stad staat daarnaast bekend om zijn Goudse kaas, die in de zomer verhandeld wordt op de donderdagse toeristische kaasmarkt. Ten slotte geniet Gouda bekendheid door de fabricage van kaarsen, pijpen, Gouds plateel, stroopwafels en de jaarlijkse Kaarsjesavond.