Select Page

Catering Stein

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Stein de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Stein haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Stein van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Stein kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Stein verzorgt HiP Catering Stein ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Stein is uw partner!

Catering Stein

Buffet Stein

Bent u op zoek naar een buffet in Stein? HiP Catering Stein verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Stein. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Stein. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Stein

BBQ Stein

Bent u op zoek naar een BBQ in Stein? HiP Catering Stein verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Stein, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Stein staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Stein

Borrel Stein

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Stein, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Stein, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Stein

Lunch Stein

Wilt u een lunch bestellen in Stein? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Stein.
Of het nou een luxe lunch in Stein betreft of een gewone lunch in Stein, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Stein tot een walking lunch in Stein, wij zijn uw partner!

Stretchtent Stein

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Stein huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Stein aan het juiste adres.

Catering Stein
Catering Stein

Over Stein

Stein, ook wel bekend als Land van Stein, is een buurtschap behorende tot de Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Daarvoor was het een heerlijkheid en gemeente. Het ligt in het noorden van Haastrecht aan de Hollandsche IJssel en ten oosten van de gemeente Gouda. De buurtschap telde in 2017 1115 inwoners.