Select Page

Catering Nieuwerkerk aan den IJssel

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwerkerk aan den IJssel de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwerkerk aan den IJssel haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwerkerk aan den IJssel van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuwerkerk aan den IJssel verzorgt HiP Catering Nieuwerkerk aan den IJssel ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwerkerk aan den IJssel is uw partner!

Catering Nieuwerkerk aan den IJssel

Buffet Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwerkerk aan den IJssel? HiP Catering Nieuwerkerk aan den IJssel verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwerkerk aan den IJssel. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwerkerk aan den IJssel

BBQ Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwerkerk aan den IJssel? HiP Catering Nieuwerkerk aan den IJssel verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwerkerk aan den IJssel staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwerkerk aan den IJssel

Borrel Nieuwerkerk aan den IJssel

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwerkerk aan den IJssel, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwerkerk aan den IJssel, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwerkerk aan den IJssel

Lunch Nieuwerkerk aan den IJssel

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwerkerk aan den IJssel? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwerkerk aan den IJssel.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwerkerk aan den IJssel betreft of een gewone lunch in Nieuwerkerk aan den IJssel, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwerkerk aan den IJssel tot een walking lunch in Nieuwerkerk aan den IJssel, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwerkerk aan den IJssel

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwerkerk aan den IJssel huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwerkerk aan den IJssel aan het juiste adres.

Catering Nieuwerkerk aan den IJssel
Catering Nieuwerkerk aan den IJssel

Over Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel is een plaats in de gemeente Zuidplas op de westelijke oever van de Hollandsche IJssel, ongeveer tien kilometer ten noordoosten van Rotterdam. Tot 1 januari 2010 was het een zelfstandige gemeente in de provincie Zuid-Holland en telde toen 22.258 inwoners. Nu (2023) is dat uit gegroeid naar 26.648 inwoners.

In dit gebied ligt het laagste punt van Nederland, 6,76 meter onder NAP nabij de eendenkooi aan de Derde Tochtweg.