Select Page

Catering Goudriaan

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Goudriaan de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Goudriaan haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Goudriaan van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Goudriaan kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Goudriaan verzorgt HiP Catering Goudriaan ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Goudriaan is uw partner!

Catering Goudriaan

Buffet Goudriaan

Bent u op zoek naar een buffet in Goudriaan? HiP Catering Goudriaan verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Goudriaan. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Goudriaan. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Goudriaan

BBQ Goudriaan

Bent u op zoek naar een BBQ in Goudriaan? HiP Catering Goudriaan verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Goudriaan, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Goudriaan staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Goudriaan

Borrel Goudriaan

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Goudriaan, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Goudriaan, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Goudriaan

Lunch Goudriaan

Wilt u een lunch bestellen in Goudriaan? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Goudriaan.
Of het nou een luxe lunch in Goudriaan betreft of een gewone lunch in Goudriaan, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Goudriaan tot een walking lunch in Goudriaan, wij zijn uw partner!

Stretchtent Goudriaan

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Goudriaan huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Goudriaan aan het juiste adres.

Catering Goudriaan
Catering Goudriaan

Over Goudriaan

Goudriaan is een klein dorp in de Nederlandse landstreek Alblasserwaard. Het dorp, in de gemeente Molenlanden, meet 808 hectare, en heeft een uitgesproken agrarisch karakter. Goudriaan telde op 1 januari 2021 935 inwoners en op 1 juli 2012 telde het dorp 367 woningen.

Goudriaan is gelegen aan de historische verbindingsweg tussen de vestingsteden Nieuwpoort en Gorinchem, nu de provinciale weg N216. Sinds 1 januari 1986 is het tezamen met zes andere kernen samengevoegd tot de gemeente Graafstroom om vervolgens in 2013 op te gaan in de gemeente Molenwaard en in 2019 weer op te gaan in de gemeente Molenlanden. Het is een dorp in lintbebouwing langs het riviertje Goudriaan. Het heeft voornamelijk twee lange wegen aan beide zijden van het water, de Noordzijde en de Zuidzijde. De grondsoort in de omgeving bestaat hoofdzakelijk uit laagveen met hier en daar een zandrug, de zogenaamde donken.