Select Page

Catering Noordeloos

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Noordeloos de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Noordeloos haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Noordeloos van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Noordeloos kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Noordeloos verzorgt HiP Catering Noordeloos ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Noordeloos is uw partner!

Catering Noordeloos

Buffet Noordeloos

Bent u op zoek naar een buffet in Noordeloos? HiP Catering Noordeloos verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Noordeloos. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Noordeloos. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Noordeloos

BBQ Noordeloos

Bent u op zoek naar een BBQ in Noordeloos? HiP Catering Noordeloos verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Noordeloos, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Noordeloos staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Noordeloos

Borrel Noordeloos

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Noordeloos, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Noordeloos, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Noordeloos

Lunch Noordeloos

Wilt u een lunch bestellen in Noordeloos? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Noordeloos.
Of het nou een luxe lunch in Noordeloos betreft of een gewone lunch in Noordeloos, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Noordeloos tot een walking lunch in Noordeloos, wij zijn uw partner!

Stretchtent Noordeloos

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Noordeloos huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Noordeloos aan het juiste adres.

Catering Noordeloos
Catering Noordeloos

Over Noordeloos

Noordeloos is een dorp in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp heeft ongeveer 1.755 inwoners (2021).

Noordeloos was tot 1986 een zelfstandige gemeente, maar was dermate klein dat de burgemeester van Noordeloos tevens burgemeester was van de gemeenten Hoogblokland en Hoornaar. Deze functie werd van 1 januari 1946 tot 1 januari 1986 bekleed door Maarten Schakel sr. Op 10 mei 2002 onthulde oud-premier Dries van Agt in Noordeloos een borstbeeld van de oud-burgemeester. Het was gemaakt door beeldhouwer Marcus Ravenswaaij, op initiatief van oliehandelaar A.A. de Haan – een goede vriend van Schakel.

Noordeloos is vernoemd naar het gelijknamig veenriviertje dat door het dorp loopt. Dit riviertje gaat later over in de Giessen.

In het dorp staat de Boterslootse Molen, een wipmolen die op vrijwillige basis de polder bemaalt.