Select Page

Catering Langerak

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Langerak de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Langerak haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Langerak van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Langerak kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor u verzorgen. Als Traiteur Langerak verzorgt HiP Catering Langerak ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Langerak is uw partner!

Catering Langerak

Buffet Langerak

Bent u op zoek naar een buffet in Langerak? HiP Catering Langerak verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Langerak. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Langerak. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Langerak

BBQ Langerak

Bent u op zoek naar een BBQ in Langerak? HiP Catering Langerak verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Langerak, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Langerak staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Langerak

Borrel Langerak

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Langerak, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Langerak, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Langerak

Lunch Langerak

Wilt u een lunch bestellen in Langerak? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Langerak.
Of het nou een luxe lunch in Langerak betreft of een gewone lunch in Langerak, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Langerak tot een walking lunch in Langerak, wij zijn uw partner!

Stretchtent Langerak

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Langerak huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Langerak aan het juiste adres.

Catering Langerak
Catering Langerak

Over Langerak

Langerak is een dorp in de gemeente Molenlanden, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het is gelegen in de Polder Langerak in de Alblasserwaard, aan de Lek. Langerak ligt tussen Nieuwpoort en Tienhoven aan de Lek. Tot en met 1985 was het een zelfstandige gemeente.

Een rak is een recht stuk in een rivier. Bij langerak was een lang recht stuk in de Lek, hier kon een lang rak worden gevaren.

De naam Langerak komt in Nederland vijf keer voor. In Duitsland komt Longerich (in Keulen) voor en Longridge in het Verenigd Koninkrijk. De betekenis is steeds dezelfde, namelijk een verhoogde lange rug (vaak zand) in het landschap in de nabijheid van een rivier.