Select Page

Catering Nieuwpoort

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Nieuwpoort de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Nieuwpoort haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Nieuwpoort van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Nieuwpoort kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Nieuwpoort verzorgt HiP Catering Nieuwpoort ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Nieuwpoort is uw partner!

Catering Nieuwpoort

Buffet Nieuwpoort

Bent u op zoek naar een buffet in Nieuwpoort? HiP Catering Nieuwpoort verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Nieuwpoort. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Nieuwpoort. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Nieuwpoort

BBQ Nieuwpoort

Bent u op zoek naar een BBQ in Nieuwpoort? HiP Catering Nieuwpoort verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Nieuwpoort, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Nieuwpoort staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Nieuwpoort

Borrel Nieuwpoort

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Nieuwpoort, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Nieuwpoort, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Nieuwpoort

Lunch Nieuwpoort

Wilt u een lunch bestellen in Nieuwpoort? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Nieuwpoort.
Of het nou een luxe lunch in Nieuwpoort betreft of een gewone lunch in Nieuwpoort, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Nieuwpoort tot een walking lunch in Nieuwpoort, wij zijn uw partner!

Stretchtent Nieuwpoort

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Nieuwpoort huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Nieuwpoort aan het juiste adres.

Catering Nieuwpoort
Catering Nieuwpoort

Over Nieuwpoort

Nieuwpoort is een vestingstad en voormalige gemeente in de Nederlandse gemeente Molenlanden, provincie Zuid-Holland. De stad kreeg al in 1283 stadsrechten. Vanwege de positie op de grens van Holland en Sticht Utrecht kreeg het veel strijd te verduren. Al in 1402 belegerden de troepen van Jan van Arkel de stad. De oorlog tegen Lodewijk XIV, in de jaren zeventig van de 17e eeuw, was de reden om de stad op te nemen in de Oude Hollandse Waterlinie en voor de aanleg van vestingwerken volgens het verbeterde oud-Nederlands vestingstelsel. Tientallen panden werden hiervoor gesloopt. In 1697 werd het stadhuis gebouwd, over de inundatiesluis heen, die daarmee was beschermd tegen mogelijk verzet van ontevreden boeren als hun land onder water zou worden gezet. In 1795 veroverden de Franse troepen, onder leiding van Daendels en Pichegru Nederland, en verloor de vesting zijn functie. Tijdens de watersnood van 1809 en de stormvloed van 1820 boden de vestingwallen bescherming tegen het hoge water. Tijdens de jaren vijftig en zestig van de 20e eeuw raakten diverse gebouwen in verval. In 1973 werd gestart met restauraties die in 1998 waren voltooid.