Select Page

Catering Haastrecht

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Haastrecht de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Haastrecht haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Haastrecht van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Haastrecht kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Haastrecht verzorgt HiP Catering Haastrecht ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Haastrecht is uw partner!

Catering Haastrecht

Buffet Haastrecht

Bent u op zoek naar een buffet in Haastrecht? HiP Catering Haastrecht verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Haastrecht. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Haastrecht. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Haastrecht

BBQ Haastrecht

Bent u op zoek naar een BBQ in Haastrecht? HiP Catering Haastrecht verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Haastrecht, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Haastrecht staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Haastrecht

Borrel Haastrecht

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Haastrecht, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Haastrecht, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Haastrecht

Lunch Haastrecht

Wilt u een lunch bestellen in Haastrecht? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Haastrecht.
Of het nou een luxe lunch in Haastrecht betreft of een gewone lunch in Haastrecht, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Haastrecht tot een walking lunch in Haastrecht, wij zijn uw partner!

Stretchtent Haastrecht

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Haastrecht huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Haastrecht aan het juiste adres.

Catering Haastrecht
Catering Haastrecht

Over Haastrecht

Haastrecht is een stad en voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en maakt deel uit van de gemeente Krimpenerwaard. Het aantal inwoners is ongeveer 4.370.

Haastrecht ligt in de Krimpenerwaard. Andere dorpen en steden in de Krimpenerwaard zijn Schoonhoven, Bergambacht, Stolwijk, Ammerstol, Berkenwoude, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel.

De N228 loopt door de plaats.