Select Page

Catering Vlist

Voor de particulier of de zakelijke klant is Cateraar Vlist de oplossing om van iedere bijeenkomst een feestje te maken. Goed eten en een relaxte sfeer vormen de beste basis voor een geslaagde party, en dát is nu precies wat HiP Catering in Vlist haar klanten biedt. Eerlijke en totale dienstverlening met een persoonlijke touch, de handen-uit-de-mouwen mentaliteit, dagverse producten, kwaliteitsvlees, -vis en -groenten. Alles onder strikte hygiëneregels bereidt en verpakt. Het kan bij HiP Catering Vlist van zeer eenvoudig met alleen een buffet of barbecue tot zeer uitgebreid met kok, bediening, dranken en een partytent. Met catering aan huis in Vlist kunnen wij uw huwelijksfeest of bedrijfsuitje compleet voor uw verzorgen. Als Traiteur Vlist verzorgt HiP Catering Vlist ook kleinschalige evenementen of diners. 

Van 20 tot 1000 personen, HiP Catering Vlist is uw partner!

Catering Vlist

Buffet Vlist

Bent u op zoek naar een buffet in Vlist? HiP Catering Vlist verzorgt de lekkerste buffetten en is een goedkopere oplossing dan een kok aan huis in Vlist. Een andere mogelijkheid is…walking dinner Vlist. Dit is de wat luxere uitvoering van een buffet, waarbij uw gasten op de lekkerste gerechten getrakteerd worden zonder zelf te lopen.

Catering Vlist

BBQ Vlist

Bent u op zoek naar een BBQ in Vlist? HiP Catering Vlist verzorgt het lekkerste vlees en vis voor op de BBQ. U kunt ons niet alleen inschakelen voor een BBQ huren in Vlist, maar ook voor alle benodigdheden. Ook kunnen wij een kok leveren die het eten voor u bereidt. BBQ catering Vlist staat klaar voor de volledige verzorging van uw evenement.

Catering Vlist

Borrel Vlist

Als u op zoek bent naar een catering waar u borrelhapjes kunt bestellen in Vlist, bekijk dan eens ons aanbod. We bezorgen de lekkerste borrelhapjes bij u thuis. Ook kunt u drank bestellen in Vlist, zodat u volledig ontzorgt wordt van alle inkoopstress.

Catering Vlist

Lunch Vlist

Wilt u een lunch bestellen in Vlist? Dat is vrij simpel door uw lunch te laten bezorgen in Vlist.
Of het nou een luxe lunch in Vlist betreft of een gewone lunch in Vlist, wij regelen het allemaal…Van broodjes bestellen in Vlist tot een walking lunch in Vlist, wij zijn uw partner!

Stretchtent Vlist

Dit type tent is een echte eyecatcher en nog functioneel ook! Er zijn verschillende benamingen te vinden voor onze tenten. Zo worden ze flextent, nomadentent, stretchtent of bedoeïdentent genoemd. Een flextent is, zoals de naam al doet vermoeden, zeer flexibel te gebruiken en zorgt voor het WoW! effect op uw feest. Hiermee kunt u het hele feest naar buiten verplaatsen.

U kunt onze Stretchtent Vlist huren door heel Nederland op bijna iedere locatie. De Flextent is ook gemakkelijk te koppelen om een nog grotere ruimte te overspannen. Zowel voor de particulier als voor de zakelijke gebruiker, u bent voor de huur van een Flextent bij Stretchtent Vlist aan het juiste adres.

Catering Vlist
Catering Vlist

Over Vlist

Vlist is een dorp in de gemeente Krimpenerwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland, gelegen aan het riviertje de Vlist. Tot 1 januari 1985 was Vlist een zelfstandige gemeente. Van 1 januari 1985 tot 1 januari 2015 maakte Vlist met de buurplaatsen Stolwijk en Haastrecht deel uit van de gelijknamige gemeente Vlist. Sinds 1 januari 2015 maakt Vlist deel uit van de nieuwgevormde gemeente Krimpenerwaard. In 2021 telde Vlist 630 inwoners, waarvan 340 (54%) mannen en 295 (46%) vrouwen.